2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı Viranşehir Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. dönem mezunlarına 21 Haziran 2023 tarihinde saat 14:00 da Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Hüseyin APAN Konferans Salonunda yemin töreni yapıldı.
Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından program öğrenciler adına bölüm birincisi Süreyya TOPKAN’ın, Viranşehir Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali SEYREK’in konuşmalarıyla devam etti.
Viranşehir Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Ayşe SAHIN öğrencilere  “Uluslararası Hemşirelik Yemini” yaptırdı.
2022-2023 eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilere Yuksekokulumuz Öğretim elemanlarının temsili diplomalarını vermelerinin ardından tören kep atma merasimi ile sona erdi.