"HEMŞİRELİK SÜRECİ"

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asiye Akyol, hemşirelik bölümünde okuyan öğrencilerle buluştu. Viranşehir MYO’da gerçekleşen panelde hemşirelik mesleği ve öğrencilerin dikkat etmesi gereken konular üzerinde duruldu.

Hemşirelik bölümü öğrencilerinin farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen programa, öğrenciler ilgi gösterdi. Çok sayıda davetlide katıldığı programda Prof. Dr. Akyol, öğrencilerle tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Programda,  Viranşehir Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yardımcıları Yard. Doç Dr.Tuğba Menekli Amaç, Yard. Doç. Dr. Elif Demir hazır bulundu.

AK Parti Viranşehir Başkanı Mehmet Yıldırım, Yard. Doç Dr.Tuğba Menekli Amaç’a teşekküre plaket takdim etti.

Yard. Doç Dr.Tuğba Menekli Amaç ise Prof. Dr. Akyol katılımından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra ise ilçede çeşitli ziyarette bulunan heyet Viranşehir Kaymakamı Ahmet KARATEPE' yi ziyaret ederek eğitim ve kültürün artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.