Viranşehir ilçe kaymakamımız Sayın Ömer ÇİMŞİT ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan ATEŞ okulumuzu ziyaret etti.
Viranşehir ilçe kaymakamımız Sayın Ömer ÇİMŞİT ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan ATEŞ okulumuzu ziyaret ettiler. Gelen heyeti karşılamak üzere  Okul Müdürümüz Prof. Dr. Ali SEYREK, Müdür Yardımcımız Yard. Doç Dr. Tuğba MENEKLİ AMAÇ, Öğretim Görevlisi Habip BALSAK, Yüksekokul Sekreterimiz Musatfa Hayri BİLİM ve idari Personelllerimiz Reşit ÇALIŞKAN ve Turan YOLCU hazır bulundu. Okulumuz derslik ve laboratuarlarını gezen heyet, henüz yeni eğitime başlayan Yükesekokulumuzun çevre düzenlemesi, ulaşım ve öğrencilerimizin barınmaları hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda Belediye Başkanlığı görevinide yürüten Sayın Ömer ÇİMŞİT, okulumuzun gelişimine katkıda bulunmak adına işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.