Sayın Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bürhan AKPUNAR Viranşehir Sağlık Yüksekokulunu ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı.
Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Bürhan AKPUNAR Viranşehir Sağlık Yüksekokulunu ziyaret ederek Yüksekokulumuz hakkında bilgi aldı. Okul müdürü Prof. Dr. Ali Seyrek, Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Tuğba MENEKLİ AMAÇ, öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr.Elif DEMİR ve Ögr. Gör. Habip BALSAK, okulun mevcut durumunu değerlendirerek ileriye yönelik hedefler, projeler ve çalışmalar hakkında Sayın AKPUNAR'a görüş bildirdi. Sayın AKPUNAR, teşekkür ederek taleplerin değerlendirileceğini bildirdi. Viranşehir Sağlık Yüksekokuluna yaptıkları ziyaret için Sayın AKPUNAR ve heyetine okul müdürü Prof. Dr. Ali SEYREK tarafından teşekkür edildi.