Sevgili Öğrenciler,

Yüksekokulumuz meslek bilinci ve sorumluluğuna sahip, profesyonel bakış açısıyla kanıta dayalı uygulamaları çalıştıkları alanda yaygın bir şekilde kullanan, toplumsal sağlık sorunlarını analiz edebilen, etik değerlere saygılı, girişimci meslek üyeleri yetiştirmek amacındadır.

Mezun öğrencilerimiz, kamu ya da özel sağlık hizmeti veren birçok kurum ve kuruluşlarda çalışabilmekte, ayrıca sağlıkla ilgili eğitim kurumlarında görev alabilmekte, yüksek lisans ve doktora dereceleri alarak akademik kariyer yapabilmektedirler.

Yüksekokulumuz donanımlı akademik ve idari kadrosu ile öğrenci memnuniyeti odaklı yaklaşım anlayışını, bilgi ve deneyimiyle bütünleştirerek Üniversitemizin amaç ve kurumsal kimliğini en güzel biçimde temsil ederek, hedef kitlesine yansıtmayı başarmaktadır.

Bütün öğrencilerimize sevgilerimi sunuyor, aramıza katılacak yeni öğrencilerimizi heyecanla bekliyorum.

Sevgi ve başarı dileklerimle,

Dr. Öğr. Üyesi Hasret Yağmur SEVİNÇ AKIN