Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Viranşehir Kaymakamı Ömer DERECİ ve Belediye Başkan Yardımcısı Arslan ÇİFTÇİ  Yüksekokulumuz bünyesinde yeni açılan Kütüphane'nin açılışını yapmak üzere okulumuzu ziyaret etti.
Viranşehir Sağlık Yüksekokulu ve Meslek Yükseokulu Öğretim Elemanları ile görüşerek, eğitim-öğretim faaliyetleri ve binalarının fiziki durumları hakkında  bilgi topladı.

Viranşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kütüphane için Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı  ile birlikte Kütüphanenin açılışını yaptılar.
Rektörümüz,  Belediye Başkan vekili Ömer DERECİ ve Yardımcısı Arslan ÇİFTÇİ'ye birer plaket takdim etti.
Belediye başkan vekili Ömer DERECİ üniversite rektörü Mehmet Sabri ÇELİK'e bir hediye takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Kaymakam Ömer DERECİ, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan ÇİFTÇİ, okul müdürleri  Öğr. Gör. Habip BALSAK ve Öğr. Gör. Aslan BALAN ile diğer öğretim elemanlarının katılımıyla Viranşehir'in eğitimde gelişebilmesi için yapılabilecek proje ve yatırımların konuşulduğu bir toplantı yapıldı.

Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik başta Kaymakamımız Ömer DERECİ olmak üzere Viranşehire hizmet eden herkese teşekkürlerini ve sevgilerini göndererek ilçeden ayrıldı.